//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





School Holiday Begins !














Assalamualaikum friends ! Haiyaiyai :))

Ekcelli .. Nak habaq ni ja :p 

.
.
.

 
Ok . Macam yang semua org taww , cuti skolah mmg hepi sgt , bagi kanak-ii ribena 
mcm SAYA !

Eh , ye ke ?

Tak kisahlahh . Tapi yang penting tisya senang hati sangaddd . Astaghfirullahalazim .. Terover plak . 

Apa perancangan ?

Stakat ni takdak apa-ii perancangan pun utk cuti sekolah ni . Yang ada dalam fikiran cuma nak dok rumah , watch TV dan yang seangkatan dengannya . Paham-ii jelah , zzz 

Dalam entri lepas , tisya ada cakap psl PAT kan kan kannnn ? Ok takpalah for new readers kat sini yg taktaw . Result alhamdulillah la ok jee ^^ Pointer 3.88 .. Tapi still bad sebab 
Jepun <<< RED!! Azamnya nak belajar sungguh-ii next year . 

Haritu , tisya dh hadirkan diri (ok skemaa) pada HAC (Hari Anugerah Cemerlang) kat SKBBS which is my old school . Bukan sekolah tuaa tapi ex-tempat menuntut ilmu .. Hihi :D gembiranya dapat jumpa cikgu sekolah lama , kawan lama , dan macam-ii lagi yang membawa kepada sejarah silam .. Sejarah yang tak mungkin dilupakan .. Zaman sekolah rendah . 

Bila tengok adik-ii drjah 6 tahun ni rasa macam nk pi habaq kat depa , 
"Hargai masa baki hampa dgn kawan-ii sekarangg . Bila dh masuk alam sekolah menengah , semuanya tak sama . Everythings change :'( "

Sorry TERromantik jap . Hmm rasa mcm banyak lagi nak tulis tapi esok ahh kita sambung kay . Nak pi merayap kat fb jap . So see you kawan ! 

Thanks for reading ya ;)