//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





GA Cuti Sekolah by Asyu ^^


                   Assalamualaikum .. Hehe :D

          
(klik untuk ke blog owner GA *Kak Asyu)

Alhamdulillah . Masa ronda-ii blog tadi , terjumpa blog Kak Asyu & GA ni menarik perhatian tisya :)) Baru je ajak mama pergi beli novel hujung minggu ni . Almaklumlah , cuti sekolah ni takda apa nak wat en .. Mengadap laptop ngan novel je laa . 

Syarat dia senang ja , LIKE LIKE LIKE pstu promote . Hehe , kalau Kak Asyu baca ni jangan marah plak ehh 

Ok . Mai nak terangkan

First , follow blog Kak Asyu 

Pastu korang check IC korang warganegara Malaysia ke tak . Kalau tak korang takleh join tau ? Sorri :( Ok tak kelakar pun

Follow page Kak Asyu , group Kak Asyu , FB Kak Asyu . Jangan lupa komen kat mana2 post ;D 

Last sekali promote GA ni yee !

Akhir kata , kepada peserta GA ni goodluck , kepada Kak Asyu thanks sbb adakan GA ni , kepada korang yang belum join tu rajin-ii kan lah diri utk join nahh . Mintak maaf kalau terkasar bahasa / ada yg terasa di hati .

Sekian .. <3 , Tisya