//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Selamat Hari Merdeka :o



Assalamualaikumm :D

Pejam celik pejam celik dah tanggal 31 bulan 8 1957 dh kan ? Woot woott :3
Di sini lahirnya sebuah cinta ...




Ok , selamat hari merdeka ya ~ tktaw nk kata pa ._.
Takpa lah , mai nk cerita sikit apa sebab mnyepi lama ni enn .. Ohyeahh raya haritu best la jugak , tisya raya tahun ni kat Kelantan :p Semua sepupu-ii balik , rumah tokku jadi penuh sgt-ii taw dakk ! Pastu ada buat kenduri sambut menantu masa raya ke-2 , tambah lagi la keramaiannya tersangat amat . Tengok ni ..

Photo: Aidilfitri 2014




Kay , back to the topic . Sebab apa tak update lama? Sebab tak sempat . Tu jaa , hahahhh

Yup , memang dah takdak sebab lain dah la . Sebab tak sempat kan nk buat maca mana lagi .. Huehuehue .
Sebenaqnya , hari ni sekolah tisya tak cuti pun tapi sebab tisya mencutikan diri jadi tisya ada la kat rumahku syurgaku ni . Seronok dapat cuti tapi tak lah sangat sebab duduk rumah pun taktaw nk buat apa . Japgi nak balik asrama dah :/ goodbye lahh . Don't miss me k ;> Hohoho~
Bulan Oktober nanti Periksa Akhir Tahun , wish me luck ye .. Memanglah lambat lagi tapi doakan tisya dpt faham apa yg cikgu ajar , barulah periksa therbaek kan ? Pastu tisya harap tisya rajinlah nak belajaq nie sebab kalau nak tau lah , tisya ni belajaq ikut mood , contohnya kalau haritu tisya rasa nak belajar science maka subjek science akan jadi Favourite Subject Of The Day dan sebaliknya .. Gitoo -oo-

Tu je kut .. So , bye-ii readers sekalian !