//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Aku Kembali !






















Assalamualaikum ! c: Holla everyone ! Tisya balik sempena tahun baru cina ^^ Macam syok giler dpt balik umah . tapi .. ehem2 tk pa lah *haha mcm cakap separuh je , mcm cerita tergantung je*

Okay , mesti korang nak tau gak pasal i-KUPs en ??  Syok gak arr skolah tu .. Bleyh tahan :p Tisya dapat jadi ketua dorm . Kira ok la daripada tarak jawatan langsung an an an ! >< Makanan ok je cuma nasi goreng dia tak sedap ... Macam nasi kosong tapi pedas !

Huwaa T^T Mak cik DM , mohon dipertimbangkan aduan saya itu . *ceyh , bukannya depa dengaq pown*

Time orientasi a.k.a minggu MSR buleyh la buleyh la . Blajaq cheers sikit2 cam cupcake cupcake cupcake omnomnomnom cupcake yg astro ceria , pstu char kuey tiaw char kuey tiaw roti canai bla3 tu pon ada . Hahax , melalut sudah :p

Sekolah pulak best la , tak stress cam dulu sangat .. Cikgu baek baek ~ Tapi satu ja masalah ... Suka tidoqq !! >< Geram nuaa .. Haritu kena conteng kat dahi guna marker sebab tidoq time Cikgu Azrol ajaq seni . Hahaha xD Pengalaman baru kott ~.~

Isnin ni kena balek asrama dhaa ! Takmauuu T.T Sedih gila rasa tapi nak wat cena .. Life must go on kan :D Chaiyok tisya chaiyok ! Ceh , macam la ditimpa malapetaka pulak . Teringat budak laki cakap , JBT , means Jangan Buat Terok . Wakaka :v Bubbye ^_^