//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Masanya Telah Pun Tiba..


Assalamualaikum . Olla ! c;

Woah , kemain lama ye tak update blog . Ciann korang :p *macam ada ramai org tunggu je~*
Huahua xD  K dah , jom tisya nak cerita ceriti .

Lepas UPSR , non-stop main komputer .. Sampai mama pun dah macam putus asa bagi nasihat hehee :3 biasalah terasa sangat bebas kan ? Tak perlu worry pasal UPSR lagi . Tunggu tawaran mana-mana sekolah yang bagus je time tuu . 

Kira-kira sebulan ada interview kat SBPIKP untuk yang pilihan guru besa . Tak banyak wat persediaan pun :v Wakaka ! Malam sebelum hari kena pergi interview tu baru terkocoh-kocoh nak study .. *ape lg penangan komputer lahhh* Memang agak susah . Ada banyak session , ujian DLL . Lepas interview memang lepak habis arr . Rasa lega jugak , lupa interview MRSM menanti xD 

Then , about 2 weeks later dapat surat jemputan <~~ *cewah* . o -o? Mesti korang tertanya tanya kan kenapa tisya tak ajak korang gi sekali pown, haha ! Na'ah , korang tak pergi lagi bagus :/ Its for MRSM's interview . Erghh ! Yang tu serious sikit la buat preparation sebab ada subject science n math . Ingat susah . Pergi-pergi lagi senang daripada SBPIKP punya . 

Keesokan harinya , kawan2 tisya pakat kecoh tanya tisya dapat ke tak SBPIKP . Tisya cam , 'err .. ape kene diorang ni?' Rupanya dah boleh check tawaran hari tu ... Check punya check 

..........

Tahniah ! Anda ditawarkan ke Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Kubang Pasu .
Okay , agak gembira lah . Sekarang ni excited nak beli uniform DLL untuk gi sana . Doakan tisya dapat sesuaikan diri di sana . Anyway , this is not the last post before I go to i-KuPs . :)) Sampai jumpa lagi . Ada banyak cerita lagi . Tata ! <3