//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Tak sia sia :')


     Assalamualaikum ~ Heyoo guys ! Long time no see you .. (eleh , mcm la pernah jumpa) Ok ok .

Alhamdulillah :D Tisya bersyukur sangat sangat sangat dapat 5A ! Finally , u got it tisya !!

Masa ambil result ...

Me : 'Okay , im cool .. Im cool ..'
GB : Congrats !
Me : 'yahooooo i got it !!'
Rasa macam nak meloncat lah ..... Haha ! Anyway , congratulations for me n all my besties . Untuk kawanku, wawa , nabilah n nusra .. Jangan putus asa , its not the end of your life :)) (erk hentam je lah)  

Sedih jugak rasanya terpaksa tinggalkan SKBBS .. Terlalu banyak perkara yg tisya lalui dengan kawan2 , semuanya dengan depa.. Tapi xpe , bukannya tak boleh jumpa .. Panjang umur boleh buat reunion , kan kan kan ?

FYI , time Trial UPSR hari tu tisya dapat 4A1B .. Yang amat menyedihkan k ! ;( tapi sekarang tisya sedar .. Tanpa 4A1B tu mungkin tisya takkan dapat 5A untuk REAL UPSR kan .. Sebab , kadang2 , bila kita selalu sangat berada di atas ... Kita macam lalai sikit , bukan maksud tisya orang yg dpt 5A trial upsr tu dia MESTI x dapat .. Contoh , ramai jugak antara 22 pelajar yg dpt 5A dlm trial n the real one . Tu kiranya diorang maintain lah . Setuju ?

Ingat lagi , masa darjah 1 tisya maintain top three .. Tapi mai final exam , dpt nombor 4 .. Tu lah maksud tisya , tisya jenis tak boleh dapat elok je selalu .. Jadi macam over confident pulak .. 

Okaylah , korang tengok lah gambar2 kat bawah nie .. Lenguh tangan dah type ni hahaha .. Bye2 !!

My best friend .. Khalida Shahira ^^

Nathasya ..

Also , pakcik kamarul :P

Amani the PKP ~

Iman Nabeela yang suka catwalk xD

And lastly .. Mrs. Rabbit ! LOL

Congrats korang !!

-THE END-