//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Tips : Pemilihan Warna Yang Terbaikk


Hai ! Assalamualaikum ^_^'


Ok , tisya ada 15 minit sahaja untuk tulis tips kali ni jadi kena cepat-cepat la ye .. Sorry kalau terlalu ringkas sampai korang tak faham pulak .

Pemilihan warna blog juga antara benda yang penting kalau nak kasi ramai followers tau ? Korang perlulah pilih warna yang best ataupun orang kata 'sejuk mata memandang' gitu . Hehe .. Kena pandai gabungkan warna kalau nak buat blog tu ada bermacam-macam warna k . Ok , di sini tisya nak kasi senarai warna-warna yang selamat kalau korang nak letak dalam blog :

  • Pink lembut
  • Peach lembut
  • Hijau Aqua
  • Biru lembut
  • Violet
Tu ja yang tisya rasa senang nak digabungkan dengan warna putih atau sebagainya . Tisya cadangkan korang guna warna-warna tu ja kalau tak nak orang yang datang sakit mata . Ok , bawah ni kategori warna-warna yang mata pembaca tak berapa suka nak tengok .

  • Merah
  • Kuning
  • Oren
  • Hitam
  • Biru laut 
Kalau korang guna warna kat atas ni , SAH tisya tekan pangkah kalau tisya visit blog korang . Hehe .. Kejam ! Tak salah , cuma susah sikit lah nak cari gabungan warna yang sesuai untuk warna-warna kat atas tu . Kalau korang dah terror gabungkan warna dipersilakanlah guna warna-warna di atas . Tisya tak kesah~.

Menarik tak ? Komen la ya !


Label: