//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Review Blog Peserta Segmen Ke-3



Hai ! Assalamualaikum ^_^' 

Hihihi .. Peminat SHINee Minho sila angkat tangan ya ! (sorry tak nampak pun.) Comel tak header blog peserta ketiga ni ?? Comel3x :DD Sorry tuan punya blog , tisya tak dapat copy awak punya header . Lebih kurang macam ni la , cuma ada perkataan Shining SHINee . Oh , tengok sendiri la kat SINI . Die punya blogskin lebih kurang macam blogskin tisya yang dulu punya tu . Maybe dia tukar background or something yang menyebabkan skin tu nampak lain sikit . Kalau korang visit dia tu , follow lah sekali . Baik orangnye , mesti dia follow balik kut .. :) Memang style la blog tu . Saya suka saya suka ! Hihihi . Okaylah , sudah kekurangan idea .. Hehehehe ! See you ;)

Label: