//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Segmen : Jom UP Follower Sampai 1000++


Hi , Assalamualaikum .. Buat apa tu ? 
Bangun pagi,
gosok gigi , 
cuci muka , 
terus mandi ,
pakai baju ,
minum susu ,
terus pergi ke skolah ... XD (cuti lerr)

 
 Pagi tadi ... Tisya ikut mama pergi beli roti canai kat kedai mamak tu Seven Star tu . Sambil tunggu , tisya bukak la fb . Tiba-tiba ada orang post kat status pasal segmen ni . Woaah menariknya !!! Bila balik rumah sekarang ni tisya terus la buat entri untuk join segmen up follower sampai 1000++ !

Kalau korang nak join . Tekan banner tu haa . Pastu ikut aje langkah-langkah die eh ? Tisya harap followers tisya dari 226 boleh la meningkat sampai 1000++ :))

p/s : >< Sampai hati korang tak join segmen tisya ! Tisya batalkan lah segmen tu . Hehe, tipu je ... Tisya masih menunggu penyertaan . Harap korang nak join . Jom tengok kat SINI

Label: