//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Lamanya tak update blog!!!



Hye .. Hari ni tisya tak pergi sekolah . Nak tau kenapa ?? 1. Demam 2. Sakit perut 3.Nak termuntah (sorry kalau tengah makan , hheee)! Dan akhir sekali 4. Selsema . Huh , korang jaga kesihatan tau . Ni musim PMR , SPM , PAT kan ? Mesti ramai dikalangan kita semua yang akan menghadapi antara tiga periksa tu . Betul tak ? Tisya teka je lah ni eh . Rasanya sekarang ni ada di antara kawan2 bloggers tisya tengah jawab periksa Bahasa Melayu kertas 1 kan ? (bukan masa korang baca ni . tapi masa tisya sedang menaip entri ni ya) Good luck friends ! Aja-aja fighting ! Huehuehue >.<

Cakap fasal PMR , hari ni lah hari pertama pertempuran murid tingkatan 3, kankonn ? Alah , dah terlambat rupanya . Tak pa , sempat lagi kot nak wish good luck . Ok , kepada tatak2 dan babang2 , tisya nk ucapkan selamat berjuang . Jangan risau , tisya percaya tatak2 dan babang2 zaman sekarang semuanya terrorist belaka . Confirm 9A punya ! Tengok je la nanti ... Ibu bapa semua akan bangga dengan anak-anak mereka .! 

Berbalik tentang apa yang tisya nak cakap hari ni k . Tisya nak ucap jutaan maaf (ada jugak eh?) kepada kawan2 semua sebab lebih kurang 2 minggu tisya tak update blog . Rasa cam blog ni sepi , berhantu je ..