//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Khamis yang ok la ..


   
         

Haiyaiyai! ;) Hari ni tisya baru habis UPTL . Lama sudah tidak tulis blog woo ... Mesti ada habuk2 tersembunyi kann ? Ok lah . Tak nak membazirkan masa ja tisya ni kan . Ok hari ni tisya rasa tisya tak de banyak masa sangat . Sebabnya tisya nak cari bahan-bahan tutorial & backgrounds untuk warna baru blog tisya bulan November ni . Yelahh maklum saja tuannya baru lepas merdeka ! Hehe .. ;)

Tisya pasti kepada pembaca2 yang selalu visit blog tisya mesti bosan sebab hari-hari blog tisya warna merah kan ? Sorry .. Tisya cuma tak de masa . Dalam kata lain tak sempat sebab tisya seminggu ni ada periksa lepas tu minggu lepas tak main hari sekolah dah & hujung minggu ulangkaji . Start hari ni tisya rasa tak payah belajar ikut silibus dah kot ... (untuk tahun 2012 la) Wehee syoknya ! 

 
Best sungguh ! hehe . Oh ya berbalik kat topik tadi tu .. Yang mana ? Alah pasal blog merah tu ler . Korang rasa nak bubuh colour apa eh ? Biru susu , Ok dak ? keeee tak ok . ? Entah . Pening sungguh . Nak buat header pun tak boleh sebab ternyata photoshop yang tisya guna tu kena bayar ! Tak sangka lah . Memang tisya ada tanya sorang kakak tu lepas tu dia kata semua photoshop kena bayar . Aiyoo , tiba2 mama kata memang ada dalam akaun bank dia .  Kesimpulannya , tisya tetap tak buleh buat header & design macam2 untuk blog ni lagi . :'(

Sedih la .. Tisya asyik kena mencuri header je . Nak order header tk banyak yang free . Ade pun yang Kak Nana punya . Cuma mungkin Font dia tak begitu cantik . Nak order yang perfect ikut citarasa tisya , mana boleh ??? Takde sape pun sanggup buat free-free . Kalaulah tisya ada kenalan yang terrorist yang rajin , baik, tak mintak bayaran , senang la . Tisya mungkin boleh bantu dia buat apa-apa , tapi bukan berkenaan duit k ? Oh ya . Tisya akan cuba mintak pertolongon seorang kakak ni . Kak Sabrina !!! Help mee !! Adakah dia mendengar ? Kalau dia tengah baca .. Kakak memang bukan kakak saya tapi dia tingkatan 1 jadi patut memanggilnya  kakak .

K lah . See you .

Warna apa nak guna untuk blog tisya ni ??? Tolong bagi cadangan ok ;)





Tag :
Cik Anis Sabrina
Cik Nana