//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Cursor Pertama Rekaan Sendiri !!!



Woo.. Cantik tak ? Mesti ler cantik .. Tengok siapa yang buat . Tapi tak tau lah kenapa , dah banyak kali tisya cuba untuk guna tapi tak boleh . Mula-mula tu ikut lah cakap kak lyssa suruh upload kat photobucket , tapi dia jadi kecik sangattt ... Tisya try jugaklah walaupun kecik tapi cursor tak berubah pun .

Tadi cari lah tutorial buat cursor sendiri kot-kot ada cara lain ke kan ? Adalah satu blog ni nama owner dia Hidayah Hakimi . Dia sarankan upload kat entri then copy image url . Tisya terfikir jugak : "takkan nak publish gambar saje kutt? buat entri je lah ."  Jadi tu lah keputusannya ....

Ok la , tisya dah tak tahu nak tulis apa . Dah banyak dah kan tisya tulis ? Kalau tak cukup tak pe lah tisya ada banyak lagi cerita yang nak dikongsi . Ehhh jap jap ! Tisya rasa entri ni pendek sangat kut . Tak pa la , baru tisya teringat pasal sesuatu . Bolehlah sambung baca lagi ya .

Semalam dengan jayanya tisya ubah imej blog tisya . Ape komen korang ? Cantik / Tak Cantik tisya tak kisah sebab tisya dah berusaha . (cewah , berusaha !)  Dalam entri lepas tisya ada cakap yang tisya tak boleh buat header sebab takde photoshop kan ? Tapi , selepas tisya mesej Kak Sabrina .. Dia cakap dia guna photoscape & gimp . Dua-dua free . Tisya pun apa lagi , cepat-cepat download .

Jadi , lepas ni tisya boleh lah buat freebies en ? Korang nak freebies ape : cursor/doodle/header/... Ni nak dekat cuti sekolah dah , boleh la tisya buat freebies sikit-sikit tapi tak lah secantik bloggers lain yang hebat tu.  Apa kata tisya buat segmen name .... Segmen Jom Tukar Doodle ! Hahahaha , kelakar la pulak nama segmen tu kan .

Ok , tisya rasa cukuplah setakat ni je entri kali ni . Tataaaaa !