//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Blog Kak Elyana Mirsada & Miss Sammy ;)


..me,life n pink.. 
Woah .. Header cantik macam tuannya kan ? Hehe , kepada kak ely : Sorry semalam tisya tak sempat nak buat entri ni . Bagi yang belum tahu kenapa tisya buat entri ni , baca kat SINI dan juga SINI . Siapa-siapa yang rasa dia sangat terror dan suka membuat doodle , jom la join cepat eh .. Best tau ! Unik . (iye la sangat..)

Kk . Sekarang tisya nak start citer pasal blog kak ely ni . Cantik woo ! Follower blog tu ada ... 349 . Banyak kan ? Tisya pun jealous dengan kak ely ni . Kalau boring-boring tu , boleh la TEKAN SINI untuk visit kak ely .


Yang ni Miss Sammy punya pulak eh . Hat ni pun unik gak blog dia . Ala-ala emo gitu ! Hehe .. Bagi pendapat tisya la . Kalau salah jangan marah pulak ye ! Penuh dengan anime . Cantik betul ! :) Macam blog samurai . Apa tisya tulis pun tisya tak faham ???  Doodle dia pun comel-comel belaka .

Miss Sammy ni peserta kedua segmen tisya . Maksudnya dia ni jenis cekap jugak ler .. Kalau korang nak belajar dekat dia .. Boleh TEKAN SINI untuk visit . :))

K laa .. Tata !

Peserta ketiga belum ada . Apa kata korang jadi peserta ketiga ??? Komen ya..


Label: