//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





1st Segmen by Tisya : Jom Bertukar Doodle


(ignore tarikh yang tersilap tu ye..)

Heheheh .. Salam ! Sebenarnya banner tu dibuat semalam , tak terfikir pulak tisya yang hari dah lewat & tisya tak boleh publish entri ni semalam . Humh ! Tak pe kan ? Asalkan ada banner jugak . Ok , tisya kena cepat ! Ada aktiviti selepas ni . Jom tengok butiran bawah ni :

TUJUAN SEGMEN
Tujuan segmen ni adalah untuk bertukar-tukar doodle . Maksudnya , kita saling follow & ambil doodle peserta lain . 

CARA2 UNTUK SERTAI
1. Follow blog tisya & Like fanpage tisya (WAJIB)
2. Buat satu entri yang bertajuk "1st Segmen by Tisya : Jom Bertukar Doodle". (WAJIB)
3. Dalam entri tu , uploadkan sekurang-kurangnya 1 doodle yang korang lukis kalau boleh warnakan sekali.. (WAJIB)
4. Tag & invite bloggers lain untuk join. (SUNAT)
5. Letak LINK ENTRI kat bahagian KOMEN . (WAJIB)

SYARAT2 SEGMEN (WAJIB)
1. Perlu follow blog pemilik doodle yang kita nak .
2. Tinggalkan link blog anda di blog peserta lain kalau nak ambil doodle diorang .

Senarai peserta akan di-update dari semasa ke semasa . Segmen ini akan ditamatkan jika tidak disertai dalam masa seminggu bermula hari ini . Jadi , apa tunggu lagi ? Jomlah join cepat !

p/s: Peserta 3 ter-awal dan ter-pantas akan tisya buat satu entri review untuk korang .. :)




Label: