//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Sibokknyee...


Sibuk ape nye ? Huh .. Maccam-macam ! *serupa macam-macam aznil ! Sibuk berlatih main batu seremban . Tak tau lah kenapa . Tetiba jer rasa berminat pulokk nak main batu seremban . Hahaha ! Ceni citernya ... Hari Rabu masa koko sukan permainan cikgu suruh bawak batu sendiri untuk main batu seremban .. Tisya permainan dalaman jadi tak payahlah turun ke padang berpeluh-peluh tu .

Yang keduanya tisya sibuk sebab ada kelas . Setiap Jumaat petang pukul 6 tisya ada kelas . *tak payah tahu kelas apee.  Hari ni pulak paling lama sampai pukul 1 je boleh on . Lepas tu nak pergi visit abang afif nun jauh di Sungai Petani tu ! Alamak .. Jadual padat !

Yang ketiganya tak lain tak bukan ... Sebab tisya dalam proses membalas kunjungan . Kunjungan apee ?? Ingat tak tisya ada join segmen tngkatkan follower sampai lebam tu ? Hasilnya sangat memberangsangkan laaa ! Happy sangat .. Lepas tu hampir 90 orang jugak ler yang datangg .. Tengok arh , masa tisya buat entri tu 44 je .. Hari ni dah 139 ! Dah dikatakan segmen , mesti la kena pergi balik blog diorang . Fuhh , terima memang syokk tapi memberi tu yang penat sangat . Ape pun thanks sebab sudi datang yup .

Last sekali ni tisya tak kisah sangat la . Dah jadi rutin harian tisya dah . Tak 2 jam , 1 jam . Tak 1 jam , 10 minit pun jadi lah . Tahu apa bende ? Homework , kawan .. Setiap hari mesti nak kena buat jugak . Kalau bukan homework tulis-tulis tu nak kena kemas bilik . Memang tak boleh lari ! 

Dah tahu kan kenapa blog tisya sunyi sepi beberapa hari ni . Oh ya ! Tisya nak cakap ni . Kalau korang peransan la , tisya tak tulis hari-hari minggu kan . Sebab tisya sekolah , tak sempat nak tulis . Walaupun boleh buat schedule , mungkin hari ahad & isnin tu boleh tahan lagi . Tapi hari selasa & rabu jadual memang ketat dengan benda lain . So sorry ya ! Ok .. See you again next time !