//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Segmen: Jom tingkatkan followers sampai lebam




Hi, si cantik/handsome semua .. Hehe . Mesti ramai yang tengah blushing tu kan ? xD Oklah .. Tanak panjang-panjang lagi ! Jom kita mulakan sekarang ok ??? Korang ikut je step-step kat bawah ni kalau nak join segmen ni jugak eh ! Jangan risau.. Senang saja maa .. 

1. Lekatkan banner di atas .

2. Bagitau jumlah followers korang yang latest . Tak kisah la dengan apa cara sekalipun ok ? Yang kat bawah ni cara tisya . Kalau nak tulis saja pun boleh . Ikut kreativiti masing-masing ya .

44 sahaja followers ya . *huu.. malunye i !

3. WARNING : Baca dengan teliti supaya tak tersilap!!! Hehe .. Takut ada yang jenis baca shortcut-shortcut pulak tersilap langkah nanti . Ok, yang ini mudah saja kalau korang paham betul-betul . Mula-mula KLIK SINI . Da bukak enn ? Now, korang pastekan LINK ENTRY pasal SEGMEN ni dekat ruangan comment entri . Paham dak ? Kalau paham 5 bintang untuk kamu . Kalau tak paham endak apa, tisya terangkan dengan gambar ni ya .. Harap korang akan faham jugak !


4. Ehh lupe pulak step ni : FOLLOW blog tisya (sunat) & blog MerepekGILA (wajib) . Ote ??? Lastly, kalau follower korang naik mendadak ... Top-up RM10 x 5 orang dan RM5 x 10 orang . 

p/s : Sebarang pertanyaan boleh hantar mesej kat Facebook tisya ataupun pada bahagian komen yang disediakan kat bawah ini .. 



Label: