//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Segmen by Zyra Roxx: Follower datang bertubi-tubi



Nak join? KLIK SINI untuk info lebih lanjut.

Sian, tisya... Followers 28 baru, huhuhu. Haa, korang rajin2 la follow blog tisya. Alang-alang datang tu apalah salahnya follow terus kan kan kan? Bukan ambil masa lama sangat... 1 minit saja ma! Ehh tak payah susah-susah la! Tisya gurau aje. Tak paksa, kalau nak follow. Tak nak its okay la . Tisya bukannya terdesak sangat sangat sampai nak follower sejuta setiap hari, hehehe. Korang nak join jugak segmen ni? Kalau nak, jemputlah tekan ayat yang tisya dah linkkan kat tuan punya segmen punya blog. Dia dah kasitau. Buat penat jari comel tisya je menaip, kan? K lah, tisya kasitau simple simple aje eh.

Syarat2 dia korang mesti follow and like blog dia (wajib) lepas tu kalau korang nak jadi lagi pemurah silalah rajin2kan diri tekan butang follow di blog tisya (sunat) dekat bahagian kanan screen lappy korang yang comel tu eh. Lepas tu korang buat entri yang bertajuk seperti tajuk entri ni pastu tempek banner kat atas, linkkan ke blog Cik Zyra Roxx eh? Dalam entri tu bagitau camni: "Follower saya/sebagainya sekarang ni ade (BILANGAN FOLLOWERS KORANG)". Last skali publish pastu pastekan LINK ENTRI ANDA itu dekat bahagian komen di entri Cik Zyra Roxx yang bertajuk lebih kurang macam entri ni.

Ok, tu sahaja untuk hari ini. Jumpa lagi!

Label: