//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Perubahan Drastik



Untuk kali ni takde gambar pendahuluan yup. Hari ni guna laptop toshiba mama so tak de snipping tool. Perubahan drastik ape eh? Cuba teka. Tengok lah blog ni dah bertukar wajah dah. Tapi tisya nak mintak maaf sesangat sebab korang kena scroll kebawah untuk baca entri. Tisya betul-betul tak tahu kenapa jadi 1 column. Entahlah, mungkin sebab tak baca bismillah kut. Hahaha! Mana ada la. Tisya ada terpadam mana2 code kut. Tak pe, tisya dah minta pertolongan orang yang arif lagi bijaksana dalam berblogging-blogging ni. Harap-harap dia sudi mencemar duli balas mesej tu. Takut jugak tisya kalau dia dah bosan dengan mesej-mesej tisya. Masuk kali ni adalah dalam 3 mesej tisya hantar. 2 mesej lepas dia tak balas tapi dia buat tutorial tu walaupun dah ada  dalam list tuto kat blog dia. Bercakap tentang tutorial, cer korang bukak new tab and bukak blog tisya supaya lepas tu korang boleh terus tutup tab yang tu. Lepas tu, tengok di bahagian atas sekali iaitu 'Disclaimer' . Ade kannn? Sekarang tekan Stuffies.. Last sekali scroll kebawah macam nak baca entri. Sila bulatkan mata anda dan cari apa yang menarik? >>TUTORIAL<< Oh, tidak! Tisya tak jamin korang leh tengok ada tuto dah kat blog tisya minggu depan. Tisya perlu mencari-cari (ke mencuri-curi???) idea penulisan tutorial daripada kakak2/abang2 senior yang terrorist dalam bidang blog. Barulah orang senang hati rujuk tuto tisya. (kalau selalu menjadi je kann.) Siapa tak suka? Mungkin ada la. Tapi tisya rasa macam nak melompat je kalau jadi buat tuto ape2. Korang boleh lah request tuto apa2 mulai sekarang yekk. Tisya sedia membantu. Hehehe. Lepas tisya habis tulis entri ni, tisya janji tisya buat chatbox untuk korang tulis2 k? Tunggu sekejap aja. InsyaAllah... Pukul 5 nanti adalah tu. Ok, jumpa lagi di lain entri kawan2~!
Tag: Kak Lyssa & Kak Diya


Ape pendapat korang? Luahkanlah dekat ruangan komen ya!