//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Patutkah aku...??? Ya/Tidak




Toktoktok..
Sudah bangun ke abang2, akak2, adik2? Celik mata luas-luas... Jawab salam... Bukak pintu mata tu ya... Pagi cerah-benderang dah cek kak! Nak kena marah dengan mak? Siapa yang baru bangun tu, kemas katil elok2. Kalau tak.. Tak payah lah baca entri tisya! Jangan pula disebabkan nak baca entri kali ni,  tak kemaskan bilik ye. Tak lari gunung dikejar! Hehe. 

Sebenarnya, tisya nak tanya. Patutkah tisya buat tutorial tuh semua? Rasa macam belum ready lah pulak. Tapi masa makin berlalu. Tisya pun nak jadi "mangsa UPSR" dah tahun depan. Tak ada masa nak update blog bagai ni. Apatah lagi nak cari informasi pasal tuto yang korang request! Kalau tak de orang jawab tisya makinlah tak bersemangat.. Tolonglah jawab ya supaya tisya bersemangat nak tulis tutorial tu. Korang pun suka kan? Kalau nak jawab tak pun boleh, tapi tolonglah kasi sebab-musababnya ya! :) Tisya ni kurang sifat confident. Tak yakin pada diri sendiri. Hekhek. 

Yang kedua, tisya nak tanya. Patutkah tisya buat page untuk blog ni di facebook & twitter? Pilih lah antara satu ataupun dua2 sekali. Bahagian ni sangatlah mudah yup?

Yang ini pulak kes yang agak sensitif lah. Tisya harap orang yang tisya maksudkan tak baca entri ni. Kalau dia terbaca pun tak pa lah. Tisya ni bukannya nak maki hamun dia pun, cuma tisya nak tanya pendapat kawan-kawan saja maa.. Tipu lah kalau tisya tak terasa hati walau sekelumit pun, ye tak? Pada hakikat sebenarnya tisya tak tahulah, tapi tisya rasa dia berubah menjadi baik yang menyebabkan tisya rasa dia nak menarik perhatian tisya supaya kawan baru kitorang tak bawak tisya jauh daripada dia. Tisya tak rasa pun dia kena buat baik semacam je sampai tisya rasa macam yang tisya kata tadi tu lah. Tisya tak nak panjang2, nak tanya ja patutkah tisya buat karangan panjang2 untuk bagitau dia?

Sekian, wassalam.