//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Legoland Best!!!



Hai Hai Hai ! First time lah ada keinginan nak tangkap gambar sorang . Ok ok ni lari topik sudah . Kk, hari ni tisya nak cerita pasal satu pusat pelancongan yang best sangat ! Korang tahu tak ? Mestilah Legoland .. Pernah pergi ? Mesti ramai dah pergi kan . Tisya je belum berpeluang pergi lagi ... 

Ceritanya macam ni ... Semalam tisya on lah fb sambil cari apa-apa benda yang best untuk tulis entri hari ni . Tiba-tiba, tisya ternampaklah satu status ni ...

 Engku Iman Nuraina :


On the bus on the way to Legoland:-) too excited........ :-) — with Adam Luqman Shaun Fross and 19 others.


Nampak je status tu, jari ni cekap je tekan butang comment . 

Engku Adlina celebrate lepas upsr lah tu ... jealous betul!





Seronoknya !!! Lepas tu, pagi tadi lepas sarapan pagi ... Bukak lagi fb untuk menyegarkan mata lah kononnya ! And then teringat nak cari gambar Aina dekat Legoland tu . Wahh, bulat mata tisya sebab terlampau banyak . Cuma gambar-gambar tu banyak yang sama . Jarak ja lain ! Huhu .. Sedeyhh sungguh .

Memikirkan pembaca-pembaca semua mesti nak jugak sekurang-kurangnya satu gambar masa kat legoland kannn .. Tak pe lah ! Letak aje ... Di bawah ni gambarnye ya ;)

.
.
.

Photo: MR SEAN,FRIENDS,TEACHERS...14/9/2012...
(sorry, mungkin agak gelap untuk korang tengok!) 

Photo: Legoland
(maybe this is better..)

Macam best je tengok ... Ni pun dah nak dekat cuti sekolah kan ? Boleh lah ajak ibu bapa korang pergi legoland ni .. Memang sesuai ! Tengok iklan pun games dia semuanya best belaka .. !!

Sekian... By Tisya! <3