//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Jom singgah blog Kak Lyssa~!



Holla kawan-kawan! 

Jom singgah blog Kak Lyssa~!
Sebenarnya tisya ni peminat sejati Kak Lyssa Faizureen.  KALAU korang tengok blog tisya.. Semuanya tisya buat dengan merujuk blog Kak Lyssa kita yang cantik macam blog die jugak! Huh. Tisya cukup bangga lah dengan Kak Lyssa tu! Dia la idola & inspirasi tisya. (Sorry ye kalau kak lyssa malu ade peminat macam tisya ni) . Suatu hari nanti tisya nak jadi macam kak lyssa lah! Boleh tak? Baru je 1 jam tadi kot tisya baca yang kak lyssa dapat IPhone4 daripada abah die untuk birthday present. Haa, tisya lupa pulak nak ucapkan Happy Birthday kat Kak Lyssa. ~Happy Birthday Kak Lyssa Cantik~

Ohh . Sorry korang, tisya kena berenti kat sini. See you!