//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Tolong beritahu



Hyee! ;) Apo khaba.. Seronok dapat jumpa kawan2 semua kat sekolah? Mestilah kan. Tisya pun seronok sangat! Nampak diorang semua happy je. Maklumlah, baru lepas raya. Jom renung gambor ni jap eh.


Aik.. Blog sapa ni? Blog tisya lah. -.-' Tisya mengaku tak cantik mane pun k. Mungkin bagi newbie, (macam tisya di tahun 2010 dulu) tertanya-tanya... "Macam mana lah dia buat blog camtu eh?" Tapi kalau yang dah berpengalaman selama 3-10 tahun dalam dunia blog ni mesti dalam sekelip mata boleh nampak kekurangan dalam sekelip mata ja. Percayalah... Korang pun macam tu kannn? Mengaku aje lah. 

Hohoho. Jadi di ruangan komen, di bawah post ini, di blog ini, selepas habis membaca entri ini, saya dengan segala hormatnya mempersilakan pembaca-pembaca semua tolong beritahu tisya apa kekurangan yang korang nampak dalam sekelip mata tu ye. (Harap sangat2!!!) 

Akhir kata, tisya harap korang boleh luangkan sedikit masa, tak lama pun 5 minit ja untuk tulis seberapa banyak benda yang perlu tisya improve (tak tau ejaan) dekat blog tisya ni. 

Sekian, Terima Kasih.

Salam Sayang,
Tisya <3