//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Special Hari Raya



Berjumpa lagi kita di online diary ni.. :) Hari ni dah pergi jalan2 rumah sanak-saudara ke? Tisya dah pergi tadi. Mula2 tu ziarah kubur nenek sebelah ayah, lepas tu pergi pasar, last sekali pergi rumah sepupu abah. (yang last sekali tu paling best tu!) 
Ok, berbalik pada tajuk kite hari ni iaitu Special Hari Raya.. Apa yg special sangat ni ye?? Tisya nak ubah header bertemakan hari raya, lagu raya, biar lah on;line diary tisya pun merasa suasana hari raya macam kita pakai baju raya, dengan lagu raya dan macam2 lagi lah! Kuih raya pulak kita gantikanlah dengan post2 sempena hari raya kan kan kan? Creative jugak idea tisya. Tadi main tulis je tajuk special hari raya tiba2 dapat idea mencurah2 macam air paip bile pasang kuat lah pulak! 

*aitt.. ade tugasan HOT lah pulak!! Nantikannya dalam post seterusnya pada hari ni jugak ye..