//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Ramadhan Al-Mubarak




Heilo heilo heilo!! Lama betul tisya tak tulis2 karangan panjang2 kan? Hehehe, I'm too busy (xtau lah busy buat ape) tapi ape2 saje mesti takleh tulis blog. Mungkin sibuk design blog je kut. First of all tisya nak ucap selamat berpuasa walaupun dah bape hari eh kita puasa? Nevermind, rasanya korang tahu kan ;) Guest what, tisya cuti sendiri hari ni sebab tak sihat..
Sebenarnya, tisya baru lepas blogwalking ni! Wahh, semangat betul cik tisya sekarang ni kan??  =)  Thanks to GengBlogger kat fb sebab letak senarai blogger 2012 and kebanyakannya blog diorang cool2 dohh! Macam pro je diorang turhh.. No no no! Not MACAM tapi mmg pro pun LOL O.o.. I wish I can learn from them how to this and how to that until I'm as pro as them.. (Oh My English!Sorry x reti speaking) Hehehehehe   xD
Last skali, terimalah serangkap ke se ape ke ucapan daripada saya ye,
Ucapan Ramadhan 2012 drpd Tisya: Puasa penuh...Masa berbuka makan banyak2.. Duit raya pun mesti akan dapat banyak!!! :)
(Sorry first time gune blackquote problem sket)..