//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Musim sekolah tiba lagi



Hye kawan-kawan semua! Dah tengok transformasi blog ni kan? Mestilah dah. Ape komen korang? Cantik/Biasa je/Boleh la/Tak cantik langsung . Hah, siap kasi ABCD lagi. 

Huh! Musim sekolah tiba lagi la. O'oh.. Homework dah siap? Kasut sekolah dah cuci? Baju sekolah dah gosok? Beg dah kemas??? Fuhh.. Banyak giler persoalan yg muncul time last minute ni. Cer tanya diri korang soalan2 tu & jawab sendiri, sudahkah aku ... ?  Jangan panic!!! Still ada masa. Siapa yang tinggal kat Ke-iL atau negri-negri yng cuti sampai hari ahad masih ada dua hari. Lainlah macam tisya tinggal at Kedah hari ni last cuti. 

Seperti yang tisya kasitau semalam, harini nak citer pasal cuti raya baru ni. Okey, mari mulakannya sekarang ye..

Pada cuti raya baru-baru ini,
tisya beraya dekat kampung belah mama. Hari raya ke-2 (petang), tisya bertolak ke kampung belah abah dan sampai pada pukul 10:30 (malam). Ada beberapa aktiviti yg menyeronokkan mase dekat kampung contohnye main bunga api.


Lepas tu,

Photo: Doh hok aner ser hok ambe buk mareng?
main dengan dua orang kembar yg comel ni..

Then,

naik kereta kuda dengan family..

Makan keropok lekor original Terengganu

dan macam2 lagi lah. Semuanya best-best belaka! Bak kata orang tak jemu la.. Harap sangat boleh buat perkara yang sama tahun depan. Korang jangan risau, InsyaAllah tahun depan tisya akan cerita lagi pasal pengalaman tisya walaupun tak de aktiviti yang menarik macam ni.

Eh? Sedar tak sedar dah pukul 3:10 petang! Ish ish ish, cepat betul eh. Huhu, rasa sedih pulak nak tinggalkan cuti raya. No more blogging everyday ya? Tapi takpa, hujung minggu masih ada. Harap korang boleh visit blog tisya selalu okay, see yah next week!