//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Letihh!!



:DD Hi!! Okay, okay. Nak cerita pasal apa? Oh ya mungkin ni kali terakhir utk tisya tulis sebelum raya. So tisya nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kat sume. Sorry kalau ada terkasar bahasa ke ape ke kan? Ataupun tisya ada mengumpat pasal sesiapa dlm blog ni, mintak maaf banyak2 lah ye.. 
Esok tisya dah nak balik kelantan daa! Bestnye, jumpa tokku & tok umi. Sepupu tisya balik hari jumaat, orang KL katakan.. Sekejap lagi abang tisya  balik dari asrama dia. Sebab tu lah tisya tak tukar baju sekolah lagi dah on laptop. Hehehe
Eh, tajuk dia letihh tapi tisya macam happy je? Sabar, ni nak citer la nih! 
 
Tengok tu! Bayangkanlah situasi diatas tertimpa kat tisya. Huh, memang letih.. Homework banyak tahap gunung ape pun tak tau tapi yang pastinya lebih dripada gunung everest yg kat Oversea tu ye.

Senarai homework untuk cuti raya kali ni:
  1. Mathematic: Buku latihan sampai tajuk volume of liquid
  1. English: Salin teks dan buat soalan dia
  1. Science: Buat buku latihan dan soalan PEKA
  1. Bahasa Melayu: Buat semua latihan BM dalam Didik
  1. Pen. Islam: Jawab semua tajuk yg dah belajar dalam buku latihan
dan banyak lagi ahh.. Huhh, pening kepala otak! Okay jumpa lagi di lain entry..