//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Jom join blogwalking August by Kak Jaja!!~



Ote.. Mari kita mulakannya sekarang juga yup! Hah hah hah?Mulakan ape eh Tisya??? Bacalah tajuk post ni... Tisya nak ajak korang join blogwalking. Bagi kawan2 yg belum tahu, blogwalking tu kita visit banyak blog. Alaa, macam kita jalan2 ziarah sepupu-sepapat masa musim hari raya ni. Tujuan sebenar blogwalking ni untuk meramaikan ataupun membanyakkan followers blog kite lha. Faham kann? Ni lah gambar yang comel lagi cantik molek nye, hasil air tangan kak jaja kita la.

 
Nak sertai apa2 acara mesti ada syarat-syarat die kan? Alang2 dah terbaca post ni baca lah sampai habis yek. Ni syarat2 die:

1. Semua BLOGGER boleh ikut serta
2. Wajib follow blog KAK JAJA
3. Buat entry lebih kurang macam entry ni
4. Copy banner yg tisya letak kat atas tu dan lekatkan dgn kukuh dkt entry korang
5. Taglah blogger yang korang kenal (minimum 3 org, lagi ramai lagi syok!)
6. Last skali.. Korang copy link entry tentang BW yg korang dah penat tulis tu dekat ruangan comment di ENTRY INI
7. Upahnya kak jaja akan memfamouskan lgi blog korang iaitu kak jaja letakkan dalam bloglist dkt blog die yang meletup lagi KEBABOM tu.

*jangan lupa link kan ke ENTRY INI yup?
*sorry kalau post tisya kali ni agak over bagi kawan-kawan sekalian..

SEKIAN TERIMA KASIH