//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Berhari raya di Kota Bharu



Hai! Jumpa lagi kita ya. Jomlah kita baca :)

Hari ni tisya nak cerita pasal hari raya... Kesian, orang lain dah lama dah tulis pasal raya 2012. Tisya baru ja nak cerita hari ni. Sebenarnya, tisya tunggu saudara-mara upload gambar hari raya dalam facebook supaya boleh copy masuk dalam entry hari raya. Ok, tak yah cakap banyak lagi. Mari kita mulakan ok? On your mark, get set, go!!!

Ni masa sesi bergambar kat rumah tokku. Gambar family tisya!!!

Yang pakai baju purple ngan baju butang coklat besar tu mak saudara tisya. Baju coklat & budak comel berbaju merah yang putih melepak tu sepupu tisya. Yang tudung hijau tu kakak tisya la!

Woo... Ramai kan? Ramai kannn? Ni semua sepupu-sepapat dua pupu dua papat dan entah ape2 la. 

Okay, sampai di sini je kut. Jumpa lagi di lain entri!