//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Jumaat


HaI/aSsAlAmUaLaIkUm...
:D Nk tau x, hari ni best sangat2x!!!! Sebab.......... Jeng Jeng Jeng! tisya sekarang ade dekat penang. (hehehe, x la jauh mane pun) tpi tisya tetap gembira. (skurang-krangnye prgi gak bercuti) dripada stengah org duduk rumah je...... nama hotel yg tisya duduk ialah Rainbow Paradise Beach Resort, tpi sorry la xde ambik gmbar kat hotel ni lagik. InsyaAllah kalau smpat esok la ye!
tisya betolak pagi tdi tak tau la pukul brape.. lepas lebih kurang 2 jam cemtu la kitorang smpai kat penang... :)
lepas tu singgah carefour utk makan tgh hari.. sedap2 jugak mkanan kat sane! (jgn ad yg meleleh air liur)
erm.. tu je la kot 4 today, kalau tisya on esok tisya tulis lgi eh??? masih byk gmbar yg leh letak spanjang percutian kmi kali ni.. esok ialah hari yang istimewa jgk bagi tisya!! :) ow yeah, nk taw x hari rabu tu tisya buat homework dan habiskan malam tu jugak!! (paksa diri demi percutian) kk babai!! <3 <3 <3

Ehh, lepas godek2 facebook terjumpa jugak gambar pemandangan kat hotel! :D
okk.. tu saja ye!