//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Selasa


Hye! O ye assalamualaikum!
shori la hari ahad & isnin tisya x tulis..
xpe2..today tisya rase nk citer psl birthday party haritu la.. :P jgn takut, bkn nk citer tapi nk membebel skit je..
ianye biase2 ja, x tau nk buat ape, and makanan x dimakan... :'(
ok la x nk citer lgi psal tu..
tdi tisya x puas tgk tutorial sbb battery laptop habis.. (tisya skarng ni kat ofis abh) lps 2 abh nyer tmpt plug dh pnoh. terpakse gne transformer neyh.................
hrp2 blik rmh cpt.. x saba nk edit blog ni smpai jdi cantek!
bestnyer klau blog tisya ni popular mcm blog lyssa faizureen tu.. tengok la die tuw 20 taon.. mne nk lawan.. 20 ngan 11 bezhe 9 taun tu!
tnye je ape2, smuanyer ade kat blog die, klau tnye tisya lak semua tk tahu! xD
jgn salah paham ye.. im not dengki, just berangan KALAU blog ni popular...
wooh!! x sabar nk umur 20, ahahaha! :D ye la, jgn x tau tisya ni ade angan2 nk tulis blog smpai bile2!
oh ya tisya nk bgitau yg tisya nk ubah nama blog ni  kut.. haa, nk tau x tisya baru prasan yg kat laptop asus mama ade adobe photoshop CS4. tpi susah giler nk bkk x tau kenapa.. x pa la nnti tisya nk try lagi bukak..

nk taw list tutorial yg akan tisya cari hari ni x? :
1.cara guna adobe photoshop CS4
2.mcm mana nk centerkan post title
3.mcm mana nk buat header sendiri menggunakan photoshop
4.mcm mana nk letak gambar dekat about me
5.mcm mana nk buat banner untuk blog

dan lain2 lgilah!  byk sgt smpai tisya pun dh lupe apa yg nk dicri..

wokay, out dulu! babai