//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Sabtu


HAI/ASSALAMUALAIKUM
hari ini ialah hari  yg dinanti-nantikan.
herm, tadi sy dah uruskan semuanya termasuklah telefon & confirm balik dgn diorag sama ada diorang dtg ataupun tak.
wokay, today tisya nak cerita pasal ape ye??? erm sekejap, biar tisya check dulu.
k tisya dah tau tak de ape yang nak diceritakan. kalau nk cerita pun pasal birthday party tu je la.
larat ke korang nk dgr tisya ckp pasal tu. macam menunjuk-nunjuk pulak.
tk pe la, tisya cakap jela ape2 pun. jangan marah kalau tisya cakap merapu rapu ye... biar la kalau tisya nak membebel pun sebab ni kan blog tisya? xD lawak je.. erm, nak tau aktiviti lyg tisya rancang masa cuti skolah ni?
1.Mestilah buat kerja sekolah
2.Main komputer
3.main basikal xD
4.baca novel
5.tengok tv
6.bangun lewat
dan lain2 lagilah.. ada banyak sgt benda yg tisya nk buat! :D
memang byk yg tisya plan tapi x sume yg boleh atau digalakkan la.
ow yeah tisya dh ade idea nk cerita apa.. sebenarnya bukan crita pun cuma ianya sesuatu yg dpt menghilangkan stres kalau kongsi bersama kwn2.
begini ceritanya.. pagi tdi tisya bangun awal untuk main facebook atau game gna laptop mama yang hp tu sebab kalau bangun lewt abg tisya akan main sampai malam dn tisya tak akan berpeluang main guna laptop tu.yg membuatkan tisya marah ialah dia bangun and terus cakap "adik, pukul 10 tau!" faham tak ape maksudnye? maksudnyer, die nak tisya berhenti main gune laptop tu pkl 10 sbb die nk main.tisya pun pergila main transformer atau "ipad" abah smpaila mama panggil "Adik, jom mkan!" time tu la jugak nk mkn...
k fine tisya mengalah, kemudian masa tisya habis makan dia pergi tmpt lain. so tisya pun pergi la curik curik main laptop mama.baru je 5 minit tisya bergayut abg afif dtg and say: "dah, tepi tepi!" time tu la jugak die nak dtg...
semuanya buat tisya rimas termasuk lah: jadi tisya nk pergi main transformer abah.. tau x ape yg tisya tak tahan sgt? sesampainya tisya masuk dkt destinasi, kakak tisya tgh main bende tu.. GERAM BETUL!!! tapi sabar je la melayan kerenah org yg lebih tua dripada tisya!! tisya ni kan yg paling kecik dlm keluarga..sbb tu la asyik kene buli jer! okaylah.. lenguh tgn & skit hati dh ni.. BABAI/ASSALAMUALAIKUM !!! jumpa esok..