//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Rabu XD


:) HAI/ASSALAMUALAIKUM!
Hari ini saya seronok sangat2! (padahal takde la sampai nak melompat2 pun :P)
Nak tau tak nape?? sebab tisya dah habis periksa, pertengahan tahun pulak tu! susah gilerrr..bagai nak pecah otak dibuatnya tambah lagi english paper 1~!
Kejap, ni berita yang paling gembira untuk saya bila hati saya sendiri mengumumkan:
BAHAWASANYA BERAKHIRLAH SISTEM MENGULANGKAJI PELAJARAN
mwahahahahahahahahhaa! :D
tipu jek.. lepas ni ade banyak lagi periksa. ini bermakna belum berakhir la sesi ulangkaji!
okay..tukar topik la..(tapi topik ape? xD haha) ow yeah pasal birthday party hari sabtu ni..
saya dah invite beberapa orang bdk kelas 5 jati, tak silap 8 orang. tak sabar rasenye! :) harap2 kelapan2 org tu datang la.. kalau ajak 8 oang datang 0 orang.. BUAT APA???
Eh, bukan 8 orang! mungkin 10 orang.. sebab ade yang kene bawak adik diorang skali.(i dont mind cuz i like children! semuanya cute-cute)
yang ketiga pasal..haaaaaa! cuti sekolah ni. ohhh, cuti sekolahku! aku sangat gembira menjemputmu datang ke dalam hidupku. kerana, aku ingin bersamamu! kalau boleh hingga ke akhir hayat..
tau tak ape tisya tgh buat???? tisya tengah mengarut la.. tak nampak ke ayat kat atas tu ^^^ :P
Kepada sesiapa yang pergi holiday masa cuti sekolah ni memang best .. :( i dont go anywhere.. only go watch movie at cinema or play bowling. :D i have an idea! i can ask my mother or father to go to the waterpark or just swimming pool. Ok ape! Haha.. Seriously, better than just sitting in front this old laptop.. (mama pun marah)
Owkay! Change topic! the last one is about..... about what? about...... pasal tak tahu la... Ok, i think i better stop here.. Kalau tak mula la nak mencarut banyak2!