//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Jumaat


HAI/ASSALAMUALAIKUM :D
Hari ni hari jumaat kan? Ok, sebelum tisya mula membebel-bebel tisya cakap siap2 pasal taekwondo haritu..
Alhamdulillah tisya dinaikkan ke tali pinggang merah stripe hitam. :)
Tinggal sekali je lagi periksa untuk dapat tali pinggang hitam! Harap2 lepas lah ketuk kayu nanti..
Ow yea PKSR 2 haritu cikgu cakap tak kira.. :( Maksudnya dia skip PKSR 2 tu. Tapi takpela janji tisya tak perlu mengalami rasa takut + tak sabar + . . . Eh silap~! Same je la.. PKSR 2 tak dpt result PPT mesti dpt result punye.. Takkan lah buat soalan susah nak mampus pastu tk bgi result kot!
Semalam abang tisya balik rumah.. (die sekolah asrama) Best la jugak tapi ade jugak yang tak best sebab mama takde kat rumah jadi ade 1 je laptop boleh guna.. Laptop mama yang lain 1 ade kat office satu lagi of course die bawak. So, tisya kena gilir2 kalau nak main laptop ni dengan abang afif. ex: pukul 9 ni die nk main
Terpaksalah tisya bagi kalau tak tisya jugak yang salah sebab die tu baru balik asrama ... :( kesian x? (tak kesian pun takpe , bukannya berat sangat pun) xD
Okey, tukar topik-tukar topik..
Seperti yang korang tahu esok tisya ada buat birthday party.. Whew, tak sabar betul! Kepada sesiapa yg baca blog ni dan tisya invite die dtg esok tapi die x leh dtg , sorry la ye!
Oh, tisya dah boleh bayangkan cheese cake yang ada cheese bertaburan kat atas lepas tu bihun goreng mama yang sedap! huh...
Urm, apa lagi ye? Oh yea lupa pulak ... Masa tisya PPT haritu mama beli 2 novel diari mat despatch.. Bestnye sebab cuti sekolah ni boleh baca novel memanjang!
spe nak tau birthday present tisya ape????? *bisik* . Tisya akan dapat Mr. Basikal! haha..  mesti korang kata tak best langsung. Yea, i know ramai orang dah lama ade basikal.. huhuhu :'( (ceria balik) :D Harap2 mama & abah tak lupa yang tisya nak basikal tu esok. And i hope i like that bicycle!
OKeyla tisya nak sambung minum air milo abah buat. Lagipun 5 minit lagi afif nak main laptop ni.. Babai!!! <3 <3 <3