//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Hujung minggu yang agak biasa


Hai semua! Tak lupa juga Assalamualaikum..
Seperti biasa hari ni (hari jumaat) iaitu hari cuti hujung minggu tisya akan tulis blog. Haa nak tau tak pagi ni tisya pergi makan dekat satu tempat yang sesuai kalau nak makan roti canai.. :) Siapa yang duduk dekat changlun, boleh pergi dekat medan selera (yang ade buumbung merah tu) dan untuk sesiapa yangg duduk jitra, alor setar, boleh pergi dekat........... ermmmm tak tahulah nama ape tapi dekat alor setar ade satu kedai mamak.. tpi bukan kedai mamak yang besar, kecik je.. roti canai die sesangat sangat lah sedapnya! Cukuplah ye pasal roti canai! Oh ya, tadi tisya ada pergi ke C-Mart dan membeli novel kat satu kedai nama die I <3 Novel ... Ade 2 buah yang tisya beli. Tajuknye Nana Nini Nunu terbitan FP Junior.. Yang satu lagi tu kalau tak silap Aziera dan kawan-kawan terbitan Karnanya Remaja. Brand dia tak lah popular macam PTS One sebab kedai tu biase2 je.. Bukan macam kedai buku POPULAR, atau MPH ke.. Eh, sebelum tisya lupa, kalau korang nak tahu hari Ahad ni hari ibu tau! Jadi jangan lupa ucapkan selamat hari ibu kat ibu masing2.. Herm, sorry la ye tisya jarang tulis blog ni.. Maklumlah semenjak ada blog Amiztisha semakin sibuk lah.. Nak kena urus 2 blog.. :D Tapi tk pe kan? Sebab tisya masih tulis blog ni, tisya rasa kalau orang yang malas dia biar je blog lama tunggang langgang.. Okay lah, tisya nak sambung buat folio. Kena hantar hari rabu, jadi perlu siapkan hujung minggu ni jugak... Haaa! Lagi satu, esok tisya ada periksa taekwondo. First time pergi periksa dekat sekolah orang! Mama pulak tak boleh temankan sebab setiap hari Sabtu mama pergi mengajar.. Lagi la scary! K lah jumpe lagi.. Esok tisya bagitau tisya lulus ke tak periksa taekwondo.. Ok babai!