//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Sabtu


Hai kawan2! Assalamualaikum.. Pada hari ni tisya akan pergi asrama abang tisya.. So, tisya tulis blog ni awal sikit.. Ok, apabila korang tengok blog Amiztisha Life, kawan2 boleh jawab teka- teki yang dikendalikan oleh amani dan khalida.. Tapi teka-teki yg diberikan oleh khalida susah sikit, jadi tisya nak bagi cluenya.. (kepada sesiapa yg nak tahu) bukak facebook tisya, lepas tu cari budak perempuan yang memakai tudung hitam dan berbaju merah dengan cikgu dia.. nama dia: N_ _   Li_ _ _ _   Izz_ _ _ . Senang je klau kawan-kawan cari btul2.. Mesti dapat punya! Oh, cukuplah pasal blog Amiztisha.. Berbalik pada rutin harian tisya.. Pagi ni tisya breakfast makan donat dan ape benda entah yang dipanggilnya tisya pun tak tau.. Selepas mandi dan makan, saya bukak fb balik.. (rindu lah katakan) selepas tu bukak blog Amiztisha untuk tulis new post.. Tapi tengok2 khalida dah tulis.. So, terus bukak blog ni.. :) Macam tu lah aktiviti hujung minggu tisya.. Sekolah Game Sekolah Game Sekolah Game.. Tu je la yang tisya tau.. Herm, oh ya! Berkenaan PKSR 2, tisya memang belum dapat keputusannya lagi.. Ohhh nervous sangat2! Tisya harap dapat kekalkan prestasi tisya.... Sebab skarang kawan tisya dah kembali dekat medan peperangan (amani) .. Jadi perlu berjaga-jaga, dia tu bukan calang2 orang.. Pandai tau tak! Sekali dia panah (berusaha sungguh-sungguh) bagaikan ada bom meletus di tempat tisya! Tamatlah riwayat tisya sebagai budak yang bijaksana.. Eh, ni dah merapu tahap Gunung Everest dah ni.. Ok, sebelum korang pening kepala baca entri yang panjang berjela ni.. (tak lah panjang sgt), Ada baiknya tisya berhenti menulis sebab dah lenguh ni (sebenarnya nak chat ngan kawan kat fb) ... Ok jumpa lagi.. Cheese ;)