//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





PKSR 2


Siapa yang tak takut kalau ada ujian?? Kalau tak takut tu bersyukurlah sebab orang lain semua tak ada keberanian macam tu.. :P Saya pun seperti orang ramai iaitu TAKUT.. :D Nak tau dak? (Kalau tak mau pun nak bagitau jugak) Hari ni tisya ada ujian sains dan agama.. Ujian tu mula pada 23/4 dan berakhir pada 25/4.. Maknanya, hari ni semua murid di sekolah kebangsaan bandar baru sintok MERDEKA!! hahahaha... oh, tak tak ! ada beberapa orang pelajar belum exercise tangan depa! (belum buat ujian) :P maaf la kalau orang tu tengah baca blog ni... Tapi tisya rasa dia tak tahu apa blog tisya! Dulu, tisya pernah post dekat group 5 Jati dalam fb.. Tapi itu zaman dahulu kala waktu blog tisya namanya "Life in Malaysia"! Oh, tolonglah jangan gelakkan tisya! Saya ulang, ZAMAN DAHULU KALA ataupun kalau tak faham, ianya bermaksud MASA DULU-DULU. :V Oh cukup-cukuplah merapu! Buat pengetahuan semua orang yang baca blog ni, tisya selalu sangat ganti periksa.. Hahaha, sebab tu tisya tak rasa kesian kat orang tu.. WALAUPUN dia tu famous kat sekolah tu.. Tapi sebenarnya perangai dia tu hish.. Malaslah nak mengumpat pasal dia.. Bak kata orang, dia tu "mulut tempayan".. -_- Mula la nak melencong ke benda lain ni.. Ok! So, tisya harap semua orang dah hilang rasa bosan lepas baca entri ni.. Harap-harap tisya akan dapat keputusan cemerlang untuk PKSR 2 ni.. Okay, jumpa lagi! Assalamulaikum..