//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Khamis yang best + malas...


assalamualaikum.. 
topik hari ini adalah "Khamis yang best + boring"
dah jadi kebiasaan, budak2 zaman sekarang (termasuk saya)  sangat suka kalau cuti sekolah.. :D eh, TERcakap! sorry kepada sesiapa yang mmg camtu.. hehehe padahal diri sendiri pun sama je.. sabar dulu, memang hari ni pelajar2 sekolah suke sangat.. tapi.. saya ulang, TETAPI hari ni jugak hari yang paling tidak disukai oleh budak2 seperti saya sebab bila cuti cikgu akan bagi kerja sekolah yang banyak.. Memang la dah menjadi rutin haian kepada murid2 utk buat ker ja skolah.. tapi bila cuti kerja skolah macam nak cuti setahun! :P ok....  tu je pasal kerja skolah.. erm, nak cakap apa lagi? oh ya, blog ni dah tukar nama... :D terima kasih kpd otak yang akhirnya dapat idea untuk tukar nama blog ni.. Okey, have fun!