//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Sambungan Khamis


Assalamualaikum semua!
Kan saya cakap nak sambung perbincangan tadi, so sekarang ni lah saya nak sambung..
Ok, cuba bayangkan korang dipandang oleh orang ramai kat kedai tu..
Mesti malu, kan?
So, apa yang kita perlu buat ialah:
1.Follow blog ni..
2.Bukak facebook
3.Search Eeeeeee, malunye I , cam ne nk cover ni. (Sambil tutup muke)
4.Like..
Hehe! Jadi penyelesaiannya ialah tutup muke korang bila korang malu
Dan saya pesan jangan pandang2 orang yang korang tak kenal..
Sebab benda tu akan menyebabkan orang yg korang pandang tu tak selesa.
Ingat, kalau korang tak suka orang pandang2... 
Korang pun jangan pandang2 orang..
Pastu kalau korang rasa malu buat tak tahu je.
Tak payah buat muka cuak atau sebagainya.
Just be cool! Buat mcm korang tak dipandang pun.. 
Ok lah jangan lupe komen kalau tak puas hati ke ape ke..
Ataupun kalau korang suke blog ni silalah follow ye..
Lagi banyak followers lagi best!
Nnti saya akan cuba letakkan chat box kat blog ni.