//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Sabtu


Hai semua!
Hari ni best sgt sebab saye pergi The Carnival..
Dekat SP.. Kat situ boleh main air..
Mcm theme park..
Pastu tengahari makan maggi goreng..
Mula2 abah tak bagi beli pastu saye suruh mak saye pilihkan makanan untuk saye..
Tapi abah order maggi goreng jugak.. Hehe :)
Tapi yg tak bestnye dkt tmpat slide tk boleh masuk sebab diorang x pasang air..
Saye reti berenang tapi saya tk boleh ambik nafas mase berenang sebab sy x reti.
Saye mesti mcm nk lemas & tercungap-cungap pastu kena berenang semula..
Pastu dlm pukul 3 stengah sampai kat rumah...
Letih sgt pastu mkn pisang goreng yg abah beli otw balik rumah..
Sedap jugak lah pisang goreng tuh...
Pastu dlm pukul 4.26 gi sembahyang zuhur cepat2 sebab takut habis waktu.
Pukul 5.00 solat Asar pastu main komputer..
:) Bestnye hari ni!!! 
Sekolah dh nak bukak..
Saye dah letak semua bende yang nak bawak pergi sekolah semalam.
Tapi hari ni baru saye teringat buku tulis tu belum chop nama.
Tkpe lah mlm ni saye nk chop nama...
Semalam saya ade pergi c-mart dengan abah.. Kakak pun ikut...
Kitorang pergi sane sebab nak beli alat tulis..
Mase kat c-mart tibe2 mama call, die cakap umi (mak mengasuh kakak mase dulu)
nk dtg rumah saye..
Pastu beli barang cpt2, dan balik.
Hurmm.. Oklah tu je saye nak cerita pada hari ni.. 
Nnti kalau korang ade mase like lah page saye kat fb, saya akn letakkan butang di tepi blog saye kalau sempat.


~Selamat Tahun Baru~
   <3 Tisya Nazri