//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Khamis


Hai semua!
Sorry ye semalam saya tak tulis blog..
Sebenarnya saya dh tulis separuh tapi kena shut down laptop sebab nak turun bawah main swimming pool.
Hari ini saya nak bincang dengan korang pasal satu video AmanWan.
Nama video tu ialah "Pandangan Serong".
Ni linknye kalau nk tengok video tu:
http://www.youtube.com/watch?v=8J_oejYgtG
Berdasarkan video ni saya dapat lihat bila seseorang tu membeli sesuatu benda atau mainan yang tak sesuai dengan umur, mereka akan dipandang serong oleh orang lain.
Jadi, saya nak bincangkan dengan korang cara-cara kita nak elakkan daripada rasa malu bila beli mainan apa2... 
So, saya nak tanya pendapat korang.. Kalau ada cadangan silalah comment ye..Petang nnti saya akan sambung post ni. Bebai!!