//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Kenangan Indah di Perlis


Hello semua! 
Nak tahu tak? Hari ni saya pergi Perlis..
Saya membeli-belah di padang besar kemudian mandi-manda kat Gua Kelam pulak.. Foowh! Sejuk giler air kat sana.. Tapi saya tk masuk guanya sebab tutup...
Padang Besar taklah berapa best sangat, tapi ok la jugak... Pastu tiba2 jumpa kawan kat sna... 
Owh sebelum sye terlupa, malam semalam saya pergi makan dekat Brasmana.. 
Brasmana tu kat Kuala Perlis jugak..
Sedap makanan2 kat situh... Paling sedap ketam masak rempah kering... :D you guys should try.. 
Pastu kat Gua Kelam tu best cuz first time pergi sna... Air sejuk, udara nyaman, permandangan pun best! Memang perfect lah! 
Ok setakat ni je la post saya kali ni.. Nak main game pulak.. Ok follow tau blog saya ni! :D

Label: