//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Jumaat


Hey, hey, hey!
Jom dengar cerita saye hari ni..
Pagi tadi bangun pukul 9.30, pastu tengok BoboiBoy.
Breakfast pastu main komputer..
Bukak blog untuk design cantik2 pastu ajar sepupu dan kawan buat cursor comel..
Kalau korang nak tahu mcm mane searchlah kat google...
Banyak yang best2.. Nak senang saye kasi link ye..
Pastu tengah hari makan ... Abah masak tom yam udang! Sedap!! :D
Pastu semayang Zuhur ..
Oklah saye beritahu sikit je pasal aktiviti harian saye.
Sekarang saya tengah tengok crita Nada Cinta kat astro ria...
Tak sabar nak tahu ape akn jadi bile last2..
Rase-rasenya nada cinta nak dkt habis kowt..
Hehe kesian jugak Rasti! Mesti die jealous kan..
Eee! Tak sabar nak pergi sekolah hari Selasa nanti.. 
Korang nak tahu tak, kan saye pernah cerita pasal kawan saye yg name Liyana tu, kan?
Hehe! bestnyer nnti dia masuk kelas yg same dengan saye.. 
Dekat dalam kelas tu saye duduk sebelah Amani dan Nathasya...
Amani kawan baik saye kat sekolah..
Nnti saya akan cuba pujuk nathasya duduk tepi nabilah..
Harap2 nathasya stuju..
Sebab saye nak duduk tepi Liyana..
Dan harap2 cikgu pun kasi liyana duduk sebelah sye...
Korang rase ape saya nak ckp kat cikgu untuk beritahu yang saye nak duduk ngan liyana?
Hemm.. Entahlah... Harap2 cikgu kasi kitorang duduk same2 ngan amani..
Tapi saya rase tk payah beritahu cikgu sebab baru start sekolah.
Tak pe lah nnti saya akan mintak tolong amani untuk pujuk nathasya..
Amani, kalau amani tengah baca.. Amani nak tak tolong saye pujuk nathasya?
(sila comment)

Yang dah penat type,
<3 TISYA <3