//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Jumaat with Durian


Hello semua! :)
This morning my mom bought some durians at the market...
Best sangat sebab durian tu sedap!!!!
Tambah2 lagi bile makan dengan pulut... :D
Hurmm... Saya ade seorang sepupu nama dia Nur Linee Fatihah..
Die ada blog so saya nak suggest blog die kat korang.. 
www.beautifuldaylinee.blogspot.com
Selain tu, kalau nak tengok rupa die pun boleh..
https://www.facebook.com/nurlinee
Blog tu dia baru buat so tak berapa cantik lagi..
Tapi saye tahu nnti mesti cantik blog die bila dah expert..
:) Ok... Berbalik pasal durian tu.. Mak sy beli durian kampung bukan durian siam sebab durian kampung tu lebih sedap berbanding durian siam..
So, kalau beli durian tu belilah durian kampung ye..
Pastu beli pulut and then balik rumah makan.. hhehehehe
Oklah setakat ni je post saya kali ni..
:) Saya harap korang tak jemu baca blog saya..
Nanti saya akan postkan byk lagi pada hari akan dtg!