//Engku Adlina
Owner

Haiyo :3



Diary Stuff About Links
Assalamualaikum. Nama diberi Engku Adlina . Kekurangan Pengalaman , baru berumur 14 tahun . Do follow and comment :)


Followers !

Makasih Awak :D


Hentian R&R !

Jangan segan-ii ^_^


Facebook !

Add Me

CLICK HERE!

Credits

Tqvm!





Ahad


Hello again!
:D Hari ni hari Ahad.. hehehe :)
Pagi tadi saya bangun pukul 7.15 pastu tengok tv.
Pukul 9.30 main habplus..
Dalam pukul.. 11 lebih baru nak mandi.. hehehe
Pukul 1.30 saya sembahyang zuhur pastu main habplus balik.
Ok lah saya tak ada banyak masa. Lepas ni nak solat Asar.
Hemm... Tak sabar rasanya nak pergi sekolah nnti.
Malam tadi saya baru je balut semua buku teks..
Hari ni bila saya check facebook saya tapi tak de apa2 yang baru.
So saya log out dan berfikir untuk tulis blog... 
Selepas ni saya akan bukak blog sepupu saya :)
Korang tahu tak sekarang ni saya tengah buat apa?
Hehe.. Tentulah saya tengah tulis blog.. Hehe saya bergurau je.. 
Tengah tengok cerita dennis the menace di channel 615 ...
Best tau cerita tu..ehehehe
Oklah saya nak berhenti menulis di sini.
Sehingga kita berjumpa lagi di post akan datang .. :D